Dzērveņu un ķirbju zupa

Sastāvdaļas

  • 600 g ūdens
  • 160 g ķirbju
  • 70 g dzērveņu
  • 50 g cukura
  • 8 g kartupeļu cietes
  • Garšvielas (krustnagliņas, kanēlis vai vanilīns)

Pagatavošana

30 min.
  1. Dzērvenes pārlasa, noskalo, sašķaida, izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni un uzvāra.
  2. Pēc tam izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, skaidiņās sarīvētu ķirbi, garšvielas un vāra, kamēr ķirbis mīksts.
  3. Tad pievieno ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, pielej dzērveņu sulu, izmaisa.
  4. Atdzesēto zupu var pasniegt ar rīsiem vai auzu pārslām, kuras iepriekš kopā ar cukuru uz pannas maisot sabrūnina.

    Lai labi garšo!
    Atdzesēto zupu var pasniegt ar rīsiem vai auzu pārslām, kura...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi