Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Dzērveņu un ķirbju zupa

Dzērveņu un ķirbju zupa

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g ūdens
  • 160 g ķirbju
  • 70 g dzērveņu
  • 50 g cukura
  • 8 g kartupeļu cietes
  • Garšvielas (krustnagliņas, kanēlis vai vanilīns)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dzērvenes pārlasa, noskalo, sašķaida, izspiež sulu, čagām pārlej ūdeni un uzvāra.
  2. Pēc tam izkāš, šķidrumam pievieno cukuru, skaidiņās sarīvētu ķirbi, garšvielas un vāra, kamēr ķirbis mīksts.
  3. Tad pievieno ūdenī atšķaidītu kartupeļu cieti un uzvāra, pielej dzērveņu sulu, izmaisa.
  4. Atdzesēto zupu var pasniegt ar rīsiem vai auzu pārslām, kuras iepriekš kopā ar cukuru uz pannas maisot sabrūnina.

    Lai labi garšo!
    Atdzesēto zupu var pasniegt ar rīsiem vai auzu pārslām, kura...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas