Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļas sitenis ar sīpoliem

Liellopa gaļas sitenis ar sīpoliem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas no gurna
  • 3-4 sīpoli
  • 50 g speķa
  • 1/2 glāze/s krējuma
  • 1/2 glāze/s miltu
  • 5-6 ēd. k. buljona
  • Lauru lapa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
  2. Sautējamā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un ripiņās sagrieztu sīpolu.
  3. Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā, cepeškrāsnī.
  4. Pusgatavu ēdienu pārlej ar krējumu.
  5. Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.

    Labu apetīti!
    Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēd...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas