Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa gaļas sitenis ar sīpoliem

2018. gada 15. jūnijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
70 min
1. Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
2. Sautējamā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un ripiņās sagrieztu sīpolu.
3. Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā, cepeškrāsnī.
4. Pusgatavu ēdienu pārlej ar krējumu.
5. Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu