Liellopa gaļas sitenis ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas no gurna
  • 3-4 sīpoli
  • 50 g speķa
  • 1/2 glāze/s krējuma
  • 1/2 glāze/s miltu
  • 5-6 ēd. k. buljona
  • Lauru lapas
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

70 min.
  1. Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
  2. Sautējamā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un ripiņās sagrieztu sīpolu.
  3. Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā, cepeškrāsnī.
  4. Pusgatavu ēdienu pārlej ar krējumu.
  5. Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.

    Labu apetīti!
    Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēd...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi