-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Liellopa gaļas sitenis ar sīpoliem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg liellopa gaļas no gurna
-
3-4 sīpoli
-
50 g speķa
-
1/2 glāze/s krējuma
-
1/2 glāze/s miltu
-
5-6 ēd. k. buljona
-
Lauru lapa
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
70 min.
-
Gaļu sagriež apmēram 2 cm biezās šķēlēs, ar gaļas āmuriņu izdauza, uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
-
Sautējamā trauka dibenu izklāj ar speķa strēmelītēm, uzliek gaļu, pievieno piparus, lauru lapas un ripiņās sagrieztu sīpolu.
-
Uzlej buljonu, sautē aizvākotā traukā, cepeškrāsnī.
-
Pusgatavu ēdienu pārlej ar krējumu.
-
Sautēšanu turpina, trauku laiku pa laikam pašūpojot, līdz ēdiens gatavs.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs