Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Jogurta kēkss Lieldienu gaisotnē

2018. gada 3. aprīlis
Foto: Virtuve diviem
Viegli, ātri, garšīgi. Tā kā kēkss tapa Lieldienu laikā, ”ietērpu” to atbilstošā izskatā.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
90 min
1. Mellenes samaisa ar 1 ēdamkaroti miltu.
2. Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepampulveri.
3. Saputo olas ar cukuru, sāli gaisīgās putās.
4. Jogurtu samaisa ar eļļu un viegli iecilā olu masā.
5. Pievieno vanilīnu un citrona miziņas.
6. Tad iesijā miltu/cepampulvera maisījumu un iecilā ar lāpstiņu.
7. Pievieno mellenes un uzmanīgi iemaisa lai neizšķīst.
8. Cep 180 grādos 50-60 min. Gatavu patur 10 min. formā, tad atdzesē uz režģa.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu