Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Jogurta kēkss Lieldienu gaisotnē

Jogurta kēkss Lieldienu gaisotnē

FOTO: Virtuve diviem

Viegli, ātri, garšīgi. Tā kā kēkss tapa Lieldienu laikā, ”ietērpu” to atbilstošā izskatā.
Recepte no bloga virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 230 g jogurta
  • 200 g cukura
  • 190 g miltu + 1 ēd. k. miltu
  • 3 lielas olas
  • 120 ml eļļas
  • 2 tējk. cepampulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 255 g melleņu (var lietot rozīnes, žāvētas dzērvenes, sukādes)
  • 1 tējk. citrona miziņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Mellenes samaisa ar 1 ēdamkaroti miltu.
  2. Atsevišķā traukā samaisa miltus, cepampulveri.
  3. Saputo olas ar cukuru, sāli gaisīgās putās.
  4. Jogurtu samaisa ar eļļu un viegli iecilā olu masā.
  5. Pievieno vanilīnu un citrona miziņas.
  6. Tad iesijā miltu/cepampulvera maisījumu un iecilā ar lāpstiņu.
  7. Pievieno mellenes un uzmanīgi iemaisa lai neizšķīst.
  8. Cep 180 grādos 50-60 min. Gatavu patur 10 min. formā, tad atdzesē uz režģa.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos 50-60 min. Gatavu patur 10 min. formā, tad at...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Karbonāde alus mīklā

Karbonāde alus mīklā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA