Vistas gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Paprika
  • Lečo ar šampinjoniem (sēnēm)
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Vistas gaļai paredzētas garšvielas
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep.
  2. Pēc garšas pievieno sāli un speciāli vistas gaļas ēdieniem pieredzētas garšvielas.
  3. Otrā pannā apecp un pasutina sagriezto papriku kopā ar ķiplokiem un sīpoliem.
  4. Pievieno mazliet sāls.
  5. Kad gaļa gatava, iemaisa dārzeņus un lečo ar sēnēm.
  6. Uz dažām minūtēm atstāj, lai mērce ''sadraudzējās'' ar vistu.

    Labu apetīti!
    Uz dažām minūtēm atstāj, lai mērce ''sadraudzējās'' ar vistu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi