Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziedkāpostu sacepums ar malto gaļu

Ziedkāpostu sacepums ar malto gaļu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 ziedkāposts
  • 700 g kartupeļu (vārītu)
  • 300 g maltās gaļas (pēc jūsu izvēles)
  • 0.5 glāze/s piena
  • 50 g siera
  • 25 g sviesta
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Pētersīļu zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Vārītus kartupeļus sastampā biezenī, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu, pielej pusi uzkarsēta piena, iemaisa sviestu un visu labi sajauc.
  2. Biezeni liek ietaukotā veidnē.
  3. Vidū iesēdina vārītos ziedkāpostus.
  4. Sakarsēta eļļā maisot apcep malto gaļu, pārkaisa ar miltiem, apcep, pielej atlikušo pienu, pieber sāli, piparus un uzvāra.
  5. Mērci pārlej ziedkāpostiem.
  6. Veidni liek sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.
  7. Pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

Labu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas