Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ziedkāpostu sacepums ar malto gaļu

2018. gada 22. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Vārītus kartupeļus sastampā biezenī, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu, pielej pusi uzkarsēta piena, iemaisa sviestu un visu labi sajauc.
2. Biezeni liek ietaukotā veidnē.
3. Vidū iesēdina vārītos ziedkāpostus.
4. Sakarsēta eļļā maisot apcep malto gaļu, pārkaisa ar miltiem, apcep, pielej atlikušo pienu, pieber sāli, piparus un uzvāra.
5. Mērci pārlej ziedkāpostiem.
6. Veidni liek sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.
7. Pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu