Ziedkāpostu sacepums ar malto gaļu

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 ziedkāposts
  • 700 g kartupeļu (vārītu)
  • 300 g maltās gaļas (pēc jūsu izvēles)
  • 0.5 glāze/s piena
  • 50 g siera
  • 25 g sviesta
  • 1 ēd. k. kviešu miltu
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvēts muskatrieksts
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Vārītus kartupeļus sastampā biezenī, pievieno sāli, piparus, muskatriekstu, pielej pusi uzkarsēta piena, iemaisa sviestu un visu labi sajauc.
  2. Biezeni liek ietaukotā veidnē.
  3. Vidū iesēdina vārītos ziedkāpostus.
  4. Sakarsēta eļļā maisot apcep malto gaļu, pārkaisa ar miltiem, apcep, pielej atlikušo pienu, pieber sāli, piparus un uzvāra.
  5. Mērci pārlej ziedkāpostiem.
  6. Veidni liek sakarsētā cepeškrāsnī un 200 grādu temperatūrā cep apmēram 15 minūtes.
  7. Pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

    Labu apetīti!
    Pārkaisa rīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

Labu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi