Kartupeļu un dūmotas cūkgaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 150 g dūmotas cūkgaļas
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ola
  • 1 glāze/s piena
  • Rīvmaize

Pagatavošana

45 min.
  1. Ar mizu vārītus kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs, liek ietaukotā veidnē kārtām ar apceptu gaļu un sīpoliem.
  2. Pārlej sakultu olu ar pienu, kam pievienots sāls, pipari, pārkaisa ar rīvmaizi un cep 180 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī gatavu.

    Labu apetīti!
    Pārlej sakultu olu ar pienu, kam pievienots sāls, pipari, pā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi