Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēta gaļa ar burkāniem un baravikām - ragū

Sautēta gaļa ar burkāniem un baravikām - ragū

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gaļa (teļa, cūkas, liellopa)
  • Kaltētas baravikas
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Petersīļi
  • Diļļu zaļumi
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Skābs krējums
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos liek uz pannas sakarsētās taukvielās un apcep.
  2. Pēc tam kopā ar kaltētām baravikām liek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu sakni un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek atšķaidītus izkarsētus miltus, krējumu, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, kamēr gaļa mīksta.
  4. Kad sautējums gatavs pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Kad sautējums gatavs pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vār...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas