Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sautēta gaļa ar burkāniem un baravikām - ragū

Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
80 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos liek uz pannas sakarsētās taukvielās un apcep.
2. Pēc tam kopā ar kaltētām baravikām liek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu sakni un sautē.
3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek atšķaidītus izkarsētus miltus, krējumu, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, kamēr gaļa mīksta.
4. Kad sautējums gatavs pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Komentāri
Uz augšu