Sautēta gaļa ar burkāniem un baravikām - ragū

Sastāvdaļas

  • Gaļa (teļa, cūkas, liellopa)
  • Kaltētas baravikas
  • Burkāni
  • Sīpols
  • Petersīļi
  • Diļļu zaļumi
  • Kviešu milti
  • Sāls
  • Skābs krējums
  • Pipari
  • Lauru lapas
  • Taukvielas

Pagatavošana

80 min.
  1. Gaļu sagriež gabaliņos liek uz pannas sakarsētās taukvielās un apcep.
  2. Pēc tam kopā ar kaltētām baravikām liek sautējamā katlā, pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu sakni un sautē.
  3. Kad gaļa gandrīz mīksta, pieliek atšķaidītus izkarsētus miltus, krējumu, sāli, piparus, lauru lapas un sautē, kamēr gaļa mīksta.
  4. Kad sautējums gatavs pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
    Kad sautējums gatavs pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz ar vār...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi