“Bada zupa”

2018. gada 14. marts
Foto: Receptes.lv
Paldies Ievai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Pagatavošana
50 min
1. Sagriež kartupeļus kubiciņos un liek vārīties kopā ar putraimiem.
2. Apcep sīpolu un pievieno kartupeļiem.
3. Arī svaigo cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos un liek uz pannas apcepties.
4. Kad kartupeļi uzvārījušies, tad zupā ieber gaļas gabaliņus ar daļu no taukiem un pielej pienu. No garšvielām pievieno pavisam nedaudz sāli.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu