Cukinī sarīvē rupjās skaidās. Arī sieru sarīvē. Visu liek bļodā.
Sakuļ olas un pārlej rīvētajam cukinī un sieram.
Pievieno miltus, sāli, piparus. Samaisa.
Ķiploka daiviņu un zaļumus sasmalcina un iemaisa masā.
Pannā sakarsē eļļu, ar ēdamkaroti liek tajā nelielus plācenīšus un cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
Liek šķīvī, pārlej ar krējumu, pārkaisa zaļumus.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
4porcijas
1 neliels cukīnī
1 ola
2 ēd. k. miltu
25 g siera
2 ēd. k. krējuma
1 daiviņa/s ķiploka
1 saišķītis zaļumu
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
25 min.25 min.
Cukinī sarīvē rupjās skaidās. Arī sieru sarīvē. Visu liek bļodā.
Sakuļ olas un pārlej rīvētajam cukinī un sieram.
Pievieno miltus, sāli, piparus. Samaisa.
Ķiploka daiviņu un zaļumus sasmalcina un iemaisa masā.
Pannā sakarsē eļļu, ar ēdamkaroti liek tajā nelielus plācenīšus un cep zeltaini brūnus no abām pusēm.
Liek šķīvī, pārlej ar krējumu, pārkaisa zaļumus.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Iepriecini ķirbi - pagatavo to! Saulainā ķirbju recepšu izlase
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri