Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Dārzeņu zupa ar rupjmaizi

Dārzeņu zupa ar rupjmaizi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 300 g dārzeņu dārzeņu (burkānu, seleriju, papriku)
  • 1 glāze/s buljona (var lietot kubiņu)
  • 2 šķēle/s rupjmaizes
  • 1/2 maza sīpola
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 šķipsna/s ķimeņu
  • 1 šķipsna/s timiāna
  • 1 tējk. skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu sasmalcina, dārzeņus sagriež gabaliņos, maizi sagriež kubiciņos.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sīpolus, pievieno maizes kubiciņus un arī apcep.
  3. Tad liek klāt un apcep sagrieztos dārzeņus.
  4. Visu pārlej ar buljonu, pievieno ķimenes, timiānu un sasmalcinātu ķiploku daiviņu, lēni vāra 10 minūtes.
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
    Gatavai zupai pievieno krējumu.

    Labu apetīti!
    Visu pārlej ar buljonu, pievieno ķimenes, timiānu un sasmalc...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas