Bagātīgie biešu salāti

Sastāvdaļas

  • 200 g vārītas liellopa gaļas
  • 4 siļķu filejas
  • 2 kartupeļi
  • 1 biete
  • 1 sīpols
  • 2 marinētie gurķi
  • 1 liels saldskābs ābols
  • 1 cieti vārīta ola
  • 1 ēd. k. kaperu
  • 100 g majonēzes
  • 100 g skābā krējuma
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari

Pagatavošana

95 min.
  1. Kartupeļus ar mizu izvāra, nosusina, atdzsē un nomizo. Arī bieti izvāra, atdzesē un nomizo.
    Abus sagriež strēmelītēs vai kubiņos.
  2. Arī ābolu, gurķus, liellopa gaļu, siļķu filejas un sīpolus sagriež.
  3. Sajauc majonēzi ar krējumu, pēc garšas pievieno sāli, cukuru, piparus.
  4. Mērci pārlej sagrieztajiem produktiem, visu viegli izcilā. Vismaz 1 stundu noliek aukstumā.
    Olu sakapā, kopā ar kaperiem pārkaisa salātiem.

    Lai labi garšo!
    Mērci pārlej sagrieztajiem produktiem, visu viegli izcilā. V...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi