Apelsīnu sviesta cepumi

2018. gada 16. janvāris
Foto: arnita_st
Pagatavošana
150 min
1. Sviestu kuļ kopā ar cukuru, kamēr masa paliek krēmīga. Pievieno olu un kuļ līdz masa paliek viegla, gaisīga.
2. No apelsīniem norīvēto miziņu pievieno sakultajai masai. Iesijā miltus, pievieno cepamo pulveri un sāli, mīca ar rokām tik ilgi līdz masa vairs nelīp.
3. Tad mīklu saveļ bumbā, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 2 stundām atpūsties.
4. Pēc noteiktā laika ņem masu ārā no ledusskapja, izrullē uz spiež cepumu formiņas.
Foto: arnita_st
5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru , uz tās saliek cepumus, kurus apbārsta ar brūno cukuru.
Foto: arnita_st
6. Cep 10-12 minūtes, 180 grādu temperatūrā līdz maliņas kļūst brūnas.

Lai labi garšo!
Foto: arnita_st
Uz augšu