Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Apelsīnu sviesta cepumi

Apelsīnu sviesta cepumi

FOTO: arnita_st

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 125 g sviesta istabas temeperatūrā
  • 100 g baltā cukura
  • 1 ola
  • 200 g miltu
  • Miziņa no 2 apelsīniem
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 3 ēd. k. brūnā cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Sviestu kuļ kopā ar cukuru, kamēr masa paliek krēmīga. Pievieno olu un kuļ līdz masa paliek viegla, gaisīga.
  2. No apelsīniem norīvēto miziņu pievieno sakultajai masai. Iesijā miltus, pievieno cepamo pulveri un sāli, mīca ar rokām tik ilgi līdz masa vairs nelīp.
  3. Tad mīklu saveļ bumbā, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 2 stundām atpūsties.
  4. Pēc noteiktā laika ņem masu ārā no ledusskapja, izrullē uz spiež cepumu formiņas.
    Pēc noteiktā laika ņem masu ārā no ledusskapja, izrullē uz s...

    FOTO: arnita_st

  5. Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru , uz tās saliek cepumus, kurus apbārsta ar brūno cukuru.
    Cepamajā pannā ieklāj cepamo papīru , uz tās saliek cepumus,...

    FOTO: arnita_st

  6. Cep 10-12 minūtes, 180 grādu temperatūrā līdz maliņas kļūst brūnas.

    Lai labi garšo!
    Cep 10-12 minūtes, 180 grādu temperatūrā līdz maliņas kļūst...

    FOTO: arnita_st

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA