-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Maltā gaļa ar pupiņām un ziedkāpostiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
100 g pākšu pupiņu
-
100 g ziedkāpostu
-
100 g maltās gaļas
-
1 tējk. miltu
-
1/4 glāze/s piena
-
Sāls
-
Pipari
-
Puse sīpola
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
25 min.
-
Ziedkāpostus sadala ziedkopās, pupiņu pākstīm nogriež galiņus, katru atsevišķi vāra sālsūdenī (ziedkāpostus 5 minūtes, pupiņas 10-12 minūtes), gatavus nokāš.
-
Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu un maisot cep 5 minūtes.
-
Pārkaisa miltus, nedaudz apcep, pievieno pienu, sāli un piparus, uzvāra, lai nedaudz sabiezē.
Pārlej pupiņām un ziedkāpostiem un pasniedz.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs