Maltā gaļa ar pupiņām un ziedkāpostiem

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g ziedkāpostu
  • 100 g maltās gaļas
  • 1 tējk. miltu
  • 1/4 glāze/s piena
  • Sāls
  • Pipari
  • Puse sīpola

Pagatavošana

25 min.
  1. Ziedkāpostus sadala ziedkopās, pupiņu pākstīm nogriež galiņus, katru atsevišķi vāra sālsūdenī (ziedkāpostus 5 minūtes, pupiņas 10-12 minūtes), gatavus nokāš.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu un maisot cep 5 minūtes.
  3. Pārkaisa miltus, nedaudz apcep, pievieno pienu, sāli un piparus, uzvāra, lai nedaudz sabiezē.
    Pārlej pupiņām un ziedkāpostiem un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Pārkaisa miltus, nedaudz apcep, pievieno pienu, sāli un pipa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi