Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Maltā gaļa ar pupiņām un ziedkāpostiem

Maltā gaļa ar pupiņām un ziedkāpostiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 100 g pākšu pupiņu
  • 100 g ziedkāpostu
  • 100 g maltās gaļas
  • 1 tējk. miltu
  • 1/4 glāze/s piena
  • Sāls
  • Pipari
  • Puse sīpola
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Ziedkāpostus sadala ziedkopās, pupiņu pākstīm nogriež galiņus, katru atsevišķi vāra sālsūdenī (ziedkāpostus 5 minūtes, pupiņas 10-12 minūtes), gatavus nokāš.
  2. Sakarsētā eļļā apcep sasmalcinātus sīpolus, pievieno malto gaļu un maisot cep 5 minūtes.
  3. Pārkaisa miltus, nedaudz apcep, pievieno pienu, sāli un piparus, uzvāra, lai nedaudz sabiezē.
    Pārlej pupiņām un ziedkāpostiem un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Pārkaisa miltus, nedaudz apcep, pievieno pienu, sāli un pipa...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas