Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Jūras asaris ar tomātiem

Jūras asaris ar tomātiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 jūras asari
  • 4 tomāti
  • 1 citrons
  • 1 saišķītis diļļu
  • 1 saišķītis pētersīļu
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivis notīra, izšķidā un kārtīgi nomazgā. Apbārsta ar sāli un pipariem.
  2. Citronu nomazgā, sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Dills un pētersīļus nomazgā un apžāvē.
  4. Tomātus sagriež plānās šķēlītēs.
  5. Uz folija uzliek 1/2 no zaļumiem, pusi no citrona šķēlītēm un zivi. Zivīm iekšā liek vēl 1/2 no zaļumiem, virsū uzlik sagrieztus tomātus.
  6. Pa virsu apsmērē ar majonēzi un apsedz ar foliju.
  7. Cep 30-35 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Cep 30-35 minūtes sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūr...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas