Oranžā burkānu kūka

Sastāvdaļas

  • 400 g sviesta
  • 8 olas
  • 4 lieli burkāni
  • 8 ēd. k. skābā krējuma
  • 400 g cukura
  • Sāls
  • 800 g miltu
  • 1 citrona miziņa
  • 4 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru un šķipsniņu sals, pa vienai pieputo olas, pierīvē citrona miziņu, iemaisa krējumu.
  2. Burkānus sarīvē skaidiņās (ne pārāk rupjās), iemaisa saputotajā masā.
  3. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iesijā saputotajā maisījumā.
    Visu samaisa.
  4. Mīklu liek ietaukotā veidnē ( vislabāk ar noņemamu malu), nolīdzina, pārkaisa ar kanēli.
  5. 80 grādu temperatūrā cep 45-50 minūtes, gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
    Sagrieztu kūku var pārliet ar kādu deserta mērci vai ievārījumu.

    Labu apetīti!
    80 grādu temperatūrā cep 45-50 minūtes, gatavību pārbauda ar...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi