Grilēts kazas siers ar melleņu čatniju

Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.

Sastāvdaļas

  • Sieram:
  • 400 g mīksta kazas siera
  • 200 g miltu
  • 1 ola
  • Čatnijam:
  • 100 g svaigu vai saldētu melleņu
  • 4 sarkani sīpoli
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 ēd. k. aveņu etiķa

Pagatavošana

30 min.
  1. Kazas sieru sagriež šķēlītēs.
  2. Vienā bļodā uzputo ar dakšu olu, otrā ieber miltus.
  3. Sieru panē olā, miltos un grilē 1-2 minūtes no abām pusēm.
  4. Gatavo melleņu čatniju. Sarkanos sīpolus sagriež pusgredzenos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus.
  5. ad pievieno aveņu etiķi, medu un brūno cukuru. Sautē 10 minūtes uz mazas uguns.
  6. Pievieno mellenes un sautē vēl 5 minūtes, līdz iegūstam čatnijam nepieciešamo viendabīgo masu.
  7. Grilētu sieru pasniedz ar melleņu čatniju.

    Lai labi garšo!
    Grilētu sieru pasniedz ar melleņu čatniju.

Lai labi garšo...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi