Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Grilēts kazas siers ar melleņu čatniju

Grilēts kazas siers ar melleņu čatniju

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Sieram:
  • 400 g mīksta kazas siera
  • 200 g miltu
  • 1 ola
  • Čatnijam:
  • 100 g svaigu vai saldētu melleņu
  • 4 sarkani sīpoli
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 ēd. k. aveņu etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kazas sieru sagriež šķēlītēs.
  2. Vienā bļodā uzputo ar dakšu olu, otrā ieber miltus.
  3. Sieru panē olā, miltos un grilē 1-2 minūtes no abām pusēm.
  4. Gatavo melleņu čatniju. Sarkanos sīpolus sagriež pusgredzenos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus.
  5. ad pievieno aveņu etiķi, medu un brūno cukuru. Sautē 10 minūtes uz mazas uguns.
  6. Pievieno mellenes un sautē vēl 5 minūtes, līdz iegūstam čatnijam nepieciešamo viendabīgo masu.
  7. Grilētu sieru pasniedz ar melleņu čatniju.

    Lai labi garšo!
    Grilētu sieru pasniedz ar melleņu čatniju.

Lai labi garšo...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas