-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Grilēts kazas siers ar melleņu čatniju
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Sieram:
-
400 g mīksta kazas siera
-
200 g miltu
-
1 ola
- Čatnijam:
-
100 g svaigu vai saldētu melleņu
-
4 sarkani sīpoli
-
1 ēd. k. medus
-
2 ēd. k. brūnā cukura
-
1 ēd. k. aveņu etiķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Kazas sieru sagriež šķēlītēs.
-
Vienā bļodā uzputo ar dakšu olu, otrā ieber miltus.
-
Sieru panē olā, miltos un grilē 1-2 minūtes no abām pusēm.
-
Gatavo melleņu čatniju. Sarkanos sīpolus sagriež pusgredzenos. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus.
-
ad pievieno aveņu etiķi, medu un brūno cukuru. Sautē 10 minūtes uz mazas uguns.
-
Pievieno mellenes un sautē vēl 5 minūtes, līdz iegūstam čatnijam nepieciešamo viendabīgo masu.
-
Grilētu sieru pasniedz ar melleņu čatniju.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs