Ziemassvētku pica

4 1
Lai papildinātu svētku galda ideju grozu, restorāna “Pica Rīga” pavāri piedāvā vienkāršu recepti gardai Ziemassvētku picai eglītes formā. Tās pagatavošanas procesu – gluži kā eglītes dekorēšanu - noteikti izbaudīs mazās atvases!

Sastāvdaļas

  • 130 g picas mīklas
  • 100 g bazilika pesto
  • 50 g Parmezāna siera
  • 50 g paprikas
  • 12 ananasa gabaliņi
  • 5 Cherry tomāti
  • 5 lapiņas spinātu
  • 50 g kukurūzas
  • 30 g BBQ mērces

Pagatavošana

15 min.
  1. Izrullē mīklu, ar brīvu roku izgriež eglītes formu.
  2. Pamatni iesmērē ar bazilika pesto, bet eglītes kāta daļu - ar BBQ mērci.
  3. Brīvā formā dekorē eglīti, izmantojot šķēlēs sagrieztu papriku, ananasu un tomātu gabaliņus, kukurūzu.
  4. Liek krasnī cepties 300 grādos uz 4 - 5 minūtēm.
  5. Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām.

    Labu apetīti!
    Pārber pāri parmezāna sieru un izrotā ar spināta lapiņām....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni