Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas un makaronu sacepums

Vistas filejas un makaronu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g fusilli makaronu
  • 4 vistas filejas (apm. 500 g)
  • 1 liela zaļa paprika
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 sarkanā čilī pipara pāksts
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Lielā katlā uzvāria pietiekami daudz sālsūdens. Ieber tajā makaronus un, ievērojiet norādījumus, novāra tos, taču lai tie vēl ir stingri. Nokāš sietā, strauji noskalo aukstā ūdenī un ļauj, lai notek.
  2. Paprikas pāksti iztīra, nomazgā un sagriež salmiņos.
  3. Sīpolu notīra un sagriež plānās ripiņās.
  4. Ja lieka čilī piparu - čili pipara pāksti pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, kārtīgi nomazgā un sagriež sīkos gabaliņos.
  5. Ķiploka daiviņas nomizo.
  6. Vistas krūtiņas fileju noskalo aukstā ūdenī, nosusina un sagriež nelielos gabaliņos.
  7. Pannā sakarsē olīveļļu un pamatīgi no visām pusēm apcep tajā gaļu.
  8. Pievieno sagriezto papriku, sīpolu gredzenus un čili piparus, pārkaisa ar sāli un pipariem, piespiež klāt ķiplokus. Visu cep apmēram 5 minūtes.
  9. Pēc tam piemaisa klāt makaronus un visu kopā turpina karsēt vēl 5 minūtes. Ja vajadzīgs, pēc garšas pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Pēc tam piemaisa klāt makaronus un visu kopā turpina karsēt...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas