Grēcīgi gardie un vieglie svētku cepumi

Kolekcijas: Veselīgās
Smaržu un garšu mēnesis decembris vilināt vilina nogaršot kūkas, kārtojumus un cepumus. Brīvdienu nometnes Mija vadītāja un uztura speciāliste Justīne Apine apgalvo – grēkot ar našķiem svētku laikā iespējams arī veselīgi.

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 2 skābeni āboli
  • 2 ēd. k. zemesriekstu sviesta (bez pievienota cukura)
  • 30 g Graci Ziemassvētku mušļa (3 deserta karotes)
  • 40 g melnās 70-90% šokolādes

Pagatavošana

10 min.
  1. Šķēlītēs sagriež ābolu, apziež ar zemesriekstu sviestu.
  2. Karstā ūdens traukā ieliek mazāku bļodu ar melno šokolādi, izkausē.
  3. Apber ābolu šķēlītes ar Ziemassvētku musli un aplej ar šokolādi. Ātri, skaisti un garšīgi.

    Lai labi garšo!
    Apber ābolu šķēlītes ar Ziemassvētku musli un aplej ar šokol...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi