Kukurūzas zupa ar vistas fileju

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 1 sīpols
  • 1 asās paprikas gabaliņš
  • 100 g konservētas kukurūzas
  • 1 glāze/s piena
  • Sāls
  • Diļļu

Pagatavošana

35 min.
  1. Vistas fileju pārlej ar ūdeni, lai tā būtu tikai pārklāta, uzvāra, noputo, pieliek pieliek pusi sīpola, piemet sāli un lēni vāra aptuveni 20-25 minūtes.
  2. Buljonu izkāš, fileju sagriež gabaliņos.
  3. Kamēr fileja vārās, sasmalcina atlikušo sīpolu un aso papriku, sakarsetā eļļā apcep.
  4. Pievieno kukurūzu un nedaudz sulas un uz mazas uguns mazliet pasautē.
  5. 3/4 maisījuma kopā ar nedaudz buljona sablendē. Biezeni liek katliņā, pielej pienu, uzvāra.
  6. Pielej buljonu, pievieno atlikušo maisījumu, filejas gabaliņus, pieber sāli un pārkaisa ar dillēm.

    Labu apetīti!
    Pielej buljonu, pievieno atlikušo maisījumu, filejas gabaliņ...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi