Miltus, 1 olu, 1/2 tējk. sāls, margarīnu un 1 - 2 ēd. k. auksta ūdens, daudz nemīcot, sajauc viendabīgā mīklā. Uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
Burkānus un seleriju sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina.
Margarīnā apcep gaļu, liek klāt sīpolus, burkānus un seleriju, viegli apcep.
Pievieno tomātu pastu, garšaugu maisījumu un sagrieztus tomātus un dažas minūtes cep. Pievieno sāli, piparus, cukuru. Padzesē.
Mīklu izveltnē apaļā plāksnē, ieklāj veidnē, piespiežot malai, lieko mīklu gar malu nogriež. Mīklu pārkaisa ar rīvmaizi.
2 olas sakuļ ar pienu, sāli, muskatriekstu.
Mocarellu sagriež, iemaisa gaļas masā.
Visu liek veidnē ieklātajā mīklā. Pārlej piena un olu maisījumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30-40 minūtes.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
250 g miltu
Sāls
Pipari
Cukurs
Muskatrieksts
150 g margarīna
2 ēd. k. margarīns - cepšanai
3 olas
1 sīpols
1 burkāns
400 g liellopa vai jauktas maltās gaļas
2 ēd. k. tomātu pastas
3 tomāti
Neliels selerijas gabaliņš
1 tējk. vidusjūras garšaugu maisījuma
1.5 ēd. k. rīvmaizes
1/2 glāze/s piena
125 g Moccarella siera
65 g labi kūstoša siera ( Holandes vai Krievijas)
-->
Pagatavošana
65 min.65 min.
Miltus, 1 olu, 1/2 tējk. sāls, margarīnu un 1 - 2 ēd. k. auksta ūdens, daudz nemīcot, sajauc viendabīgā mīklā. Uz 30 minūtēm noliek aukstumā.
Burkānus un seleriju sagriež gabaliņos, sīpolu sasmalcina.
Margarīnā apcep gaļu, liek klāt sīpolus, burkānus un seleriju, viegli apcep.
Pievieno tomātu pastu, garšaugu maisījumu un sagrieztus tomātus un dažas minūtes cep. Pievieno sāli, piparus, cukuru. Padzesē.
Mīklu izveltnē apaļā plāksnē, ieklāj veidnē, piespiežot malai, lieko mīklu gar malu nogriež. Mīklu pārkaisa ar rīvmaizi.
2 olas sakuļ ar pienu, sāli, muskatriekstu.
Mocarellu sagriež, iemaisa gaļas masā.
Visu liek veidnē ieklātajā mīklā. Pārlej piena un olu maisījumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru.
Sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā cep 30-40 minūtes.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri