-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kāpostu un gaļas kotletes
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
0.5 kg maltās gaļas
-
0.5 kg svaigu kāpostu
-
1 sīpols
-
2 olas
-
2 šķēle/s pienā izmērcētas baltmaizes
-
Sāls
-
Pipari
-
1 ēd. k. skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Kāpostus sālsūdenī vāra gandrīz gatavus, no ūdens izņemtus nospiež un samaļ vai sīki sakapā. Pieliek klāt pie maltās gaļas.
-
Tad masai pieliek baltmaizi, olas, krējumu, sāli un piparus.
-
Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
P.S. kāpostus var aizstāt ar apvārītu ķirbi vai kabaci.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs