Kāpostu un gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltās gaļas
  • 0.5 kg svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 2 šķēle/s pienā izmērcētas baltmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 ēd. k. skābā krējuma

Pagatavošana

30 min.
  1. Kāpostus sālsūdenī vāra gandrīz gatavus, no ūdens izņemtus nospiež un samaļ vai sīki sakapā. Pieliek klāt pie maltās gaļas.
  2. Tad masai pieliek baltmaizi, olas, krējumu, sāli un piparus.
  3. Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
    P.S. kāpostus var aizstāt ar apvārītu ķirbi vai kabaci.

    Labu apetīti!
    Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
P...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi