Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu un gaļas kotletes

Kāpostu un gaļas kotletes

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg maltās gaļas
  • 0.5 kg svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • 2 olas
  • 2 šķēle/s pienā izmērcētas baltmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kāpostus sālsūdenī vāra gandrīz gatavus, no ūdens izņemtus nospiež un samaļ vai sīki sakapā. Pieliek klāt pie maltās gaļas.
  2. Tad masai pieliek baltmaizi, olas, krējumu, sāli un piparus.
  3. Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
    P.S. kāpostus var aizstāt ar apvārītu ķirbi vai kabaci.

    Labu apetīti!
    Masu labi sastrādā, veido kotletes, cep uz pannas brūnas.
P...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas