Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Melleņu siera - jogurta kūka

Melleņu siera - jogurta kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kārbiņas klasiskā krēmsiera
  • 350 ml jogurta ar mellenēm
  • Cukurs pēc garšas
  • 1 paciņa cepumu (Selga vislabākie)
  • 100 g sviesta
  • 1/2 glāze/s melleņu ievārījuma
  • 15 g želatīna
  • 300 g svaigu melleņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

190 min.
  1. Cepumus saberž drupačas un sajauc kopā ar izkausētu sviestu. Iegūto masu izlīdzina pa tortes veidnes pamatni.
  2. Krēmsieru istabas temperatūrā sakuļ kopā ar jogurtu.
  3. Gatavajā krēmā viegli iecilā ievārījumu. Pēc garšas pievieno cukuru.
  4. Želantīnu uzbriedina un izkausē. Tad iemaisa krēma masā.
  5. Krēmu lej uz sagatvotās cepumu masas pamatnes, pārber mellenes un liek ledusskapī uz 2 stndām sastingt.

    Lai labi garšo!
    Krēmu lej uz sagatvotās cepumu masas pamatnes, pārber mellen...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas