Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Apgāztais rabarberu rausis

Apgāztais rabarberu rausis

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glāze/s kefīra
  • 1 glāze/s cukura - pārkaisīšanai
  • 2 glāze/s miltu
  • 500 g rabarberu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Rabarberus sagriež un ber ietaukotā cepamtraukā.
  2. Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, pieber cepamo pulveri un vaniļas cukuru.
  3. Masu sakuļ, pieber miltus.
  4. Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu.
    Gatavību pārbauda ar kociņu.
    Izceptu rausi izņem no formas, rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli.

    Lai labi garšo!
    Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu. 
Gatavību...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas