Mencas krējumā

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas
  • 1 glāze/s krējuma
  • Sāls
  • 1/2 glāze/s miltu
  • Zaļumi (dilles, loki, pētersīļi)

Pagatavošana

35 min.
  1. Mencas bez ādas un asakām sagriež porciju gabalos, apvārta miltos un eļļā izcep.
  2. Liek sautējamā traukā, uzkaisa sāli, zaļumus, pārlej ar krējumu un sautē cepeškrāsnī 160 grādu temepratūrā apmēram 25 minūtes.
    Pasniedz ar salātiem pie ceptiem vai vārītiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Liek sautējamā traukā, uzkaisa sāli, zaļumus, pārlej ar krēj...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi