Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mencas krējumā

Mencas krējumā

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg mencas
  • 1 glāze/s krējuma
  • Sāls
  • 1/2 glāze/s miltu
  • Zaļumi (dilles, loki, pētersīļi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Mencas bez ādas un asakām sagriež porciju gabalos, apvārta miltos un eļļā izcep.
  2. Liek sautējamā traukā, uzkaisa sāli, zaļumus, pārlej ar krējumu un sautē cepeškrāsnī 160 grādu temepratūrā apmēram 25 minūtes.
    Pasniedz ar salātiem pie ceptiem vai vārītiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Liek sautējamā traukā, uzkaisa sāli, zaļumus, pārlej ar krēj...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA