Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Gurķu zupa

Gurķu zupa

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g cauraugušas žāvētas gaļas
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 glāze/s grūbu vai putraimu
  • 5 kartupeļu
  • 5 skābētu vai marinētu gurķu
  • Pipari
  • Sāls
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Gaļu sagriež stēmēlītēs, apcep kopā ar smalki sakapātiem sīpoliem un rīvētu burkānu.
  2. Gaļu pieliek zupai kurā vārās grūbas un kuras ir gandrīz mīkstas, pieliek sagrieztus kartupeļus, piparus un lauru lapu.
  3. Kad kartupeļi mīksti, pieliek uz rupjās rīves sarīvētus gurķus, uzvāra un sāla.
    Zupu pasniedz ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad kartupeļi mīksti, pieliek uz rupjās rīves sarīvētus gurķ...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas