Ātrā ābolu plātsmaize

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s paniņu
  • 3 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 7 vidēji lieli āboli
  • Cukurs + kanēlis + skābais krējums

Pagatavošana

35 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež.
  2. Olas saputo ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, paniņas, pieliek miltus, cepamo pulveri un sodu, sajauc.
  3. Uz plāts liek cepampapīru, uzlej mīklu, uzber ābolus un cep 220 grādu temperatūrā 25 minūtes.
  4. Karstai ābolu maizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu, pārkaisa ar kanēli.

    Lai labi garšo!
    Karstai ābolu maizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi