Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā ābolu plātsmaize

Ātrā ābolu plātsmaize

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s paniņu
  • 3 olas
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1 ēd. k. vaniļas cukura
  • 7 vidēji lieli āboli
  • Cukurs + kanēlis + skābais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Ābolus nomizo un sagriež.
  2. Olas saputo ar cukuru, pieliek vaniļas cukuru, paniņas, pieliek miltus, cepamo pulveri un sodu, sajauc.
  3. Uz plāts liek cepampapīru, uzlej mīklu, uzber ābolus un cep 220 grādu temperatūrā 25 minūtes.
  4. Karstai ābolu maizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu, pārkaisa ar kanēli.

    Lai labi garšo!
    Karstai ābolu maizei pāri pārlej ar cukuru sajauktu krējumu,...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas