Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena torte ar augļiem

2017. gada 1. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
150 min
1. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
2. Uzbriedina želatīnu.
3. Biezpienu samaļ vai sabelnderē un sajauc ar putukrējumu.
Pievieno izkausētu želatīnu.
4. Sadrupina cepumus.
Nedaudz atstāj cepumus tortes malu dekorēšanai.
5. Tortes formu ieziež ar taukvielām un izklāj ar cepamo papīru.
6. Apakšējā kārtā liek sasmalcinātus cepumus, nākamajā liek biezpiena masu, nobeidz ar biezpiena masu.
7. Torti liek ledusskapī uz 2 stundām, lai sastingst.
8. Gatavo torti izņem no tortes formas.
Malas pārziež ar biezpiena masu, drupinātiem cepumiem un kokosriekstu skaidiņām.
Tortes virsu rotā ar persiku pusītēm un sagriezietm augļiem (kivi, avenēm un persikiem).

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu