Biezpiena torte ar augļiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 100 g cukura
  • 500 ml saldā krējuma (35%)
  • 400-500 g cepumu (vislabākie tomēr ir selgas)
  • 2 ēd. k. želatīna
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Dekorēšanai:
  • 500 g konservētu augļu (persiku pusīšu)
  • Biezpiena masa
  • Cepumi
  • Kokosa skaidiņas

Pagatavošana

150 min.
  1. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Uzbriedina želatīnu.
  3. Biezpienu samaļ vai sabelnderē un sajauc ar putukrējumu.
    Pievieno izkausētu želatīnu.
  4. Sadrupina cepumus.
    Nedaudz atstāj cepumus tortes malu dekorēšanai.
  5. Tortes formu ieziež ar taukvielām un izklāj ar cepamo papīru.
  6. Apakšējā kārtā liek sasmalcinātus cepumus, nākamajā liek biezpiena masu, nobeidz ar biezpiena masu.
  7. Torti liek ledusskapī uz 2 stundām, lai sastingst.
  8. Gatavo torti izņem no tortes formas.
    Malas pārziež ar biezpiena masu, drupinātiem cepumiem un kokosriekstu skaidiņām.
    Tortes virsu rotā ar persiku pusītēm un sagriezietm augļiem (kivi, avenēm un persikiem).

    Lai labi garšo!
    Gatavo torti izņem no tortes formas. 
Malas pārziež ar biez...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi