Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpiena torte ar augļiem

Biezpiena torte ar augļiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiena
  • 100 g cukura
  • 500 ml saldā krējuma (35%)
  • 400-500 g cepumu (vislabākie tomēr ir selgas)
  • 2 ēd. k. želatīna
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Dekorēšanai:
  • 500 g konservētu augļu (persiku pusīšu)
  • Biezpiena masa
  • Cepumi
  • Kokosa skaidiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru.
  2. Uzbriedina želatīnu.
  3. Biezpienu samaļ vai sabelnderē un sajauc ar putukrējumu.
    Pievieno izkausētu želatīnu.
  4. Sadrupina cepumus.
    Nedaudz atstāj cepumus tortes malu dekorēšanai.
  5. Tortes formu ieziež ar taukvielām un izklāj ar cepamo papīru.
  6. Apakšējā kārtā liek sasmalcinātus cepumus, nākamajā liek biezpiena masu, nobeidz ar biezpiena masu.
  7. Torti liek ledusskapī uz 2 stundām, lai sastingst.
  8. Gatavo torti izņem no tortes formas.
    Malas pārziež ar biezpiena masu, drupinātiem cepumiem un kokosriekstu skaidiņām.
    Tortes virsu rotā ar persiku pusītēm un sagriezietm augļiem (kivi, avenēm un persikiem).

    Lai labi garšo!
    Gatavo torti izņem no tortes formas. 
Malas pārziež ar biez...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tortiljas čebureks ar gaļu

Tortiljas čebureks ar gaļu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas