2. Pannā karsējiet 1 karoti eļļas un 1 karoti sviesta, līdz sviests izkūst, tad ieberiet sasmalcināto sīpolu. Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi, iemetiet ķiploka daiviņu, ieberiet sēnes. Pasautējiet 4 – 5 minūtes.
3. Katlā uzvāriet 1 glāzi buljona. Tajā ieberiet apceptas sēnes un sīpolus, pavāriet dažas minūtes un noņemiet no plīts. Sablenderējiet sēnes ar blenderi, lai izveidojas biezenis. Novietojiet katlu atpakaļ uz plīts, ielejiet atlikušo glāzi dārzeņu buljona un karsējiet, līdz sāk vārīties.
4. No siera Džiugas paciņas atlieciet malā 4 pilnas ēdamkarotes rīvētā siera, pārējo ieberiet zupā. Maisiet, līdz siers izkūst. Pēc tam izslēdziet karstumu.
5. Maizes klaipiņus pārgrieziet uz pusēm. Izgrebiet mīkstumu, atstājiet tikai maizes trauku. Tajā ielejiet zupu. Apsmērējiet maizes maliņas ar atlikušo ēdamkaroti eļļas, bet zupai uzkaisiet atlikto sieru Džiugas.
6. Ievietojiet maizes bļodiņas cepeškrāsnī, cepiet aptuveni 10 – 15 minūtes, līdz uz virsmas izveidojusies siera garoziņa sāk apbrūnēt.
7. Apbārstiet ar kūpinātās paprikas pulveri, pasniedziet karstu.