Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Valdorfa salātu laiviņas

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Atceries!
Vistas filejas vietā vari izmantot arī jūras veltes vai, ja esi veģetārietis, pievieno vairāk riekstu un pasniedz ar svaigi ceptiem maizes grauzdiņiem.
Paldies, par recepti Rimi Gardēdim, šefpavāram Normundam Baranovskim!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 Vistas fileja
  • 10 Zaļās vīnogas
  • 1 sauja valriekstu
  • Cigoriņu salāti
  • 1 liels ābols (vai 2 mazi)
  • 1 Selerijas kāts
  • 1 ēd. k. Olīveļļas
  • 1/2 tējk. Sāls
  • 1/2 tējk. Jaukto garšvielu maisījuma
  • Mērcei:
  • 1 burciņa Turku jogurta Rimi
  • 1/3 Citrona
  • 1/2 tējk. Medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Noskalo dārzeņus, augļus, ogas un salātus. Selerijas kātu un ābolu sagriež vienāda lieluma kubiņos.
  2. Vīnogas pārgriež uz pusi vai četrās daļās. Ja vīnogās ir kauliņi, izņem tos. Vīnogas pievieno āboliem un selerijai.
  3. Pieber smalkāk sagrieztus valriekstus.
  4. Pagatavo mērci - sajauc jogurtu, citrona sulu un medu. Salātus sajauc ar mērci.
  5. Cigoriņa salātu lapas izliek kā laiviņas un pilda ar salātiem.
  6. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep līdz gatavībai kopā ar garšvielām.
    Salātiem virsū liek ceptas vistas filejas gabaliņus.

    Labu apetīti!
    Vistas fileju sagriež strēmelītēs un apcep līdz gatavībai ko...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas