Sidra vietā var izmantot arī vīnu.
Šādi karamelizētie sīpoli būs laba piedeva gan burgeriem, gan arī ards papildinājums uzkodu platēs.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
2vidēji sīpoli
100mlābolu sidra
2ēd. k.cukura
Sāls
Pipari
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Sīpolus smalki sagriež. Liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties.
Kad sīpoli sāk palikt nedaudz zeltaini, pakāpeniski pievieno cukuru, sāli un piparus - pēc garšas.
Kad cukurs izkusis, pakāpeniski pievieno sidru. Karamelizē, līdz viss šķidrums sasūcies sīpolos. Ja sīpolus vēlas tumšākus, pirms sidra pievienošanas, tos nedaudz apbrūnina.