Sākums > Receptes > Uzkodas

Karamelizēti sīpoli

2017. gada 9. oktobris
Foto: Receptes.lv
Sidra vietā var izmantot arī vīnu.
Šādi karamelizētie sīpoli būs laba piedeva gan burgeriem, gan arī ards papildinājums uzkodu platēs.
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolus smalki sagriež. Liek sakarsētā pannā ar eļļu cepties.
2. Kad sīpoli sāk palikt nedaudz zeltaini, pakāpeniski pievieno cukuru, sāli un piparus - pēc garšas.
3. Kad cukurs izkusis, pakāpeniski pievieno sidru. Karamelizē, līdz viss šķidrums sasūcies sīpolos. Ja sīpolus vēlas tumšākus, pirms sidra pievienošanas, tos nedaudz apbrūnina.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu