1. Sagatavo nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Tomātus noblanšē, novelk ādiņu un sagriež kubiņos.

Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Pārējos dārzeņus sagriež mazos kubiņos, ķiplokus sasmalcina.

Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Pannā uzkarsē eļlu un apcep ķiplokus, selerijas un burkānus, 10 min. Pievieno sasmalcinātus tomātus un sautē uz mazas uguns līdz dārzeņi ir mīksti.

Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Pievieno lēcas.

Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Pievieno lauru lapu, smaržīgos puparus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa un uzkarsē.

Foto: Bonduelle rudens receptes
7. Makaronus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, ūdeni nolej.
Sieru sarīvē uz smalkās rīves, selerijas zaļumus un dilles smalki sakapā.

Foto: Bonduelle rudens receptes
8. Mērcei pievieno makaronus, apmaisa. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sieru un zaļumiem.
Labu apetīti!

Foto: Bonduelle rudens receptes