1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.

Foto: Bonduelle rudens receptes
2. Gatavo miltu mērci. Pannā izkausē sviestu, ieber miltus un visu laiku maisot apcep, līdz milti kļūst brūni. Intensīvi maisot pielej siltu pienu un uzkarsē. Pievieno lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Foto: Bonduelle rudens receptes
3. Sieru sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar rīvmaizi.

Foto: Bonduelle rudens receptes
4. Makaronus novāra līdz "al dente" konsistencei, ūdeni notecina. Pievieno atkausētus dārzeņus, samaisa un pārliek cepamā formā. Pārlej ar miltu mērci.

Foto: Bonduelle rudens receptes
5. Pa virsu visam pārkaisa ar rīvmaizi un sieru.

Foto: Bonduelle rudens receptes
6. Cep cepeškrāsnī 30 minūtes un uzreiz pasniedz.
Labu apetīti!

Foto: Bonduelle rudens receptes