Itāļu virtuve - vismaz tā, ko lielākā daļa pasaulē pazīst - ir samērā vienkārša. Itāļi arī priekšroku dod vienkāršiem ēdieniem, bez liekiem smalkumiem. Šī ir nedaudz pielāgota recepte mūsu platuma grādiem, bet rezultāts ir lielisks. Izmēģiniet šo recepti!
Apmaksāta publikācija
Gatavo miltu mērci. Pannā izkausē sviestu, ieber miltus un visu laiku maisot apcep, līdz milti kļūst brūni. Intensīvi maisot pielej siltu pienu un uzkarsē. Pievieno lauru lapu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
FOTO: Bonduelle rudens receptes
Sieru sarīvē uz smalkās rīves un sajauc ar rīvmaizi.
FOTO: Bonduelle rudens receptes
Makaronus novāra līdz "al dente" konsistencei, ūdeni notecina. Pievieno atkausētus dārzeņus, samaisa un pārliek cepamā formā. Pārlej ar miltu mērci.