Sākums > Receptes > Uzkodas

Ceptas pildītās sēnes

2017. gada 24. augusts
Foto: Receptes.lv
Šī ātri pagatavojamā uzkoda vislabāk saderēs ar glāzi Amontillado šerija jeb stiprinātā vīna, kam raksturīga izteiksmīga žāvētu augļu, vieglu citrusu un garšvielu salikuma garšas buķete.
Paldies par recepti Rimi vīna dārza vīnzinim Mārcim Mitrevicam un gardēdim Normundam Baranovskim!
Pagatavošana
25 min
1. Sasmalcina šķiņķi, sarīvē sieru un pievieno sasmalcinātus pētersīļus.
2. Šampinjoniem nogriež kātiņus, izgrebj mīkstumu un piepilda tos ar izveidoto masu.
3. Cep cepeškrāsnī 5 – 7 minūtes 180 °C temperatūrā.
Tapas pasniedz, kamēr karstas.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu