Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Aromātiskais jāņogu ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Ievārījumam var pievienot arī citas garšvielas, piemēram, zvaigžņu anīsu, krustnagliņas vai nedaudz rīvēta ingvera sakneņa.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg jāņogu
  • 3-4 ēd. k. upeņu liķiera
  • 500 g želejas cukura (2:1)
  • 6-8 krustnagliņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

240 min.
  1. Notīrītas jāņogas samaisa ar cukuru un atstāj vismaz pāris stundas, lai ievelkas.
  2. Tad pievieno krustnagliņas, maisot uzvāra un uz straujas uguns vāra 3 - 4 minūtes.
  3. Pēc tam ievārījumam pievieno upeņu liķieri un to karstu pildu burkās. Burkas aizvāko un uz brīdi noliek ar vāciņu uz leju.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam ievārījumam pievieno upeņu liķieri un to karstu pild...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Košās karstmaizes ar gaļu, marinētiem gurķīšiem un kukurūzu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas