Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Jāņogu sula

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veselīgās
Jāņogu sulu visvieglāk iegūt, izmantojot tvaicējamo katlu.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Jāņogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ogas ieber tam paredzētajā nodalījumā, apakšējā nodalījumā ielej ūdeni un uz vidēji lielas uguns vāra tik ilgi, līdz no jāņogām iztecējusi visa sula.
  2. Karsto sulu pilda pudelēs un aizkorķē. Ja vēlas, ogas tvaicēšanas sākumā var pārkaisīt ar nelielu daudzumu cukura.

    Lai labi garšo!
    Karsto sulu pilda pudelēs un aizkorķē. Ja vēlas, ogas tvaicē...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas