T, 22.01.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Uzkodas
> Kalē kāpostu mērce
Kalē kāpostu mērce
Receptes.lv
2017. gada 27. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Receptes autors: “Rakvere” sadarbībā ar pavāru Ritvaru Tomu Loginu
Pagatavošana
10 min
1.
Kalē kāpostus liek uz mēreni karsta grila un apgrozot grilē pāris minūtes. Šādi gatavojot, tie iegūst pilnīgāku garšu.
2.
Pēc tam kāpostus sablenderē kopā ar pārējām sastāvdaļām.
Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Ātri pagatavojamās
Veģetārās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Recepšu izlases
Dārzeņu uznāciens: ducis gardu sautējumu bez gaļas
Recepšu izlases
Smalkmaizītes ar biezpienu: 6 receptes kārumniekiem
Recepšu izlases
Pupiņu salāti: 14 receptes katrai gaumei
Recepšu izlases
Vistas filejas daudzveidība - 18 garšīgi pamatēdieni
Interesanti
Cena vai labturība – aptaujā noskaidrots, kas ir galvenais, pērkot olas
Recepšu izlases
Pupiņas salātos: 12 klasiskas un mazāk tradicionālas receptes
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
"Здесь меньше пафоса". Братья Яшкуль из Болдераи, которые спасают людей и тренируют детей
RUS TVNET
Липину интересно
⟩
Маск кинул "зигу"? Нас ждут длинные четыре года
RUS TVNET
Как стать пилотом дрона в Латвии: правила, штрафы и личный опыт
RUS TVNET
Личный досмотр студентки на Нарвской границе: "Сказали спустить брюки"
Uz augšu