Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Skābēti gurķi

FOTO: Depositphotos.com

Skābēšanai mārrutku sakņu vietā var izmantot rupji sakapātas mārrutku lapas. Interesantu garšu piešķirs pāris nelielu lupstāja zariņu.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķu
  • 90-100 g diļļu
  • 50 g upeņu lapu
  • 40 g mārrutku sakņu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Uzlējumam:
  • 1 l ūdens
  • 3 ēd. k. sāls
  • 1 tējk. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkās kārto sagrieztus garšaugus, zaļumus un ķiplokus.
  2. Ieliek gurķus un tad pārlej ar verdošu uzlējumu.
  3. Burkām uzliek plastmasas vāciņus un tās novieto vēsumā.

    Lai labi garšo!
    Burkām uzliek plastmasas vāciņus un tās novieto vēsumā.

L...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA