Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu sīrups

FOTO: Depositphotos.com

No norādītajiem daudzumiem sanāk ~ 200 ml sīrupa.
Pāri palikušos biezumus burciņā ledusskapī arī var uzglabāt apmēram nedēļu vai arī vienkārši pagatavot kādu gardu desertu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 glāze/s sagrieztu rabarberu
  • 1 glāze/s cukura
  • 1 glāze/s ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visas sastāvdaļas liek katlā un liek vārīties. Vārīšanās procesu sāk ar lielu liesmu, pēc tam vāra uz mazākas temperatūras.
  2. Vāra apmēram 20 minūtes līdz rabarberi jūk ārā un pats šķidrums paliek biezāks.
  3. Visu vārīto masu rūpīgi nokāš un pilda pudelēs. Uzglabāt ieteicams ledusskapī vai kādā citā, vēsā vietā.

    Lai labi garšo!
    Visu vārīto masu rūpīgi nokāš un pilda pudelēs. Uzglabāt iet...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Zupiņa ar kūpinātu desiņu un cūkgaļas krūtiņu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 16. oktobris 16:12 16.10 16:12
Produkti, kas palielina trauksmes sajūtu (3)
Visu ar mēru!

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas