Rabarberu sīrups

2017. gada 5. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
No norādītajiem daudzumiem sanāk ~ 200 ml sīrupa.
Pāri palikušos biezumus burciņā ledusskapī arī var uzglabāt apmēram nedēļu vai arī vienkārši pagatavot kādu gardu desertu.
Pagatavošana
30 min
1. Visas sastāvdaļas liek katlā un liek vārīties. Vārīšanās procesu sāk ar lielu liesmu, pēc tam vāra uz mazākas temperatūras.
2. Vāra apmēram 20 minūtes līdz rabarberi jūk ārā un pats šķidrums paliek biezāks.
3. Visu vārīto masu rūpīgi nokāš un pilda pudelēs. Uzglabāt ieteicams ledusskapī vai kādā citā, vēsā vietā.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu