Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Pamatne
100gkausēta sviesta
20šķēle/s“Finn Crisp” Original
2tējk.vaniļas cukura
2tējk.kanēļa
Pildījums
500gbiezpiena
400gsvaigā siera
100mlpūdercukura
3olas
1ēd. k.kartupeļu miltu
Citrona miziņa
Svaigas ogas dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
60 min.
Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru.
“Finn Crisp” Original šķēles sadrupina sīkos gabaliņos un sajauc ar izkausēto sviestu, cukuru un kanēli.
Iegūto masu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina, ar rokām, cieši piespiež pie pamatnes un malām.
Bļodā sakuļ olas ar pūdercuku. Pievieno svaigo sieru un biezpienu. Kārtīgi samaisa, lai masa ir viendabīga. Pievieno 1 ēd. k. kartupeļu miltus un atkal samaisa. Pievieno rīvētu citrona miziņu.
Masu lej veidnē, pāri kūkas pamatnei.
Veidni liek cepeškrāsnī 175 grādos un cep 45 minūtes.
Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām.