Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Klasiskā siera kūka ar kraukšķīgu rudzu pamatni

Klasiskā siera kūka ar kraukšķīgu rudzu pamatni

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatne
  • 100 g kausēta sviesta
  • 20 šķēle/s “Finn Crisp” Original
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 2 tējk. kanēļa
  • Pildījums
  • 500 g biezpiena
  • 400 g svaigā siera
  • 100 ml pūdercukura
  • 3 olas
  • 1 ēd. k. kartupeļu miltu
  • Citrona miziņa
  • Svaigas ogas dekorēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru.
  2. “Finn Crisp” Original šķēles sadrupina sīkos gabaliņos un sajauc ar izkausēto sviestu, cukuru un kanēli.
  3. Iegūto masu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina, ar rokām, cieši piespiež pie pamatnes un malām.
  4. Bļodā sakuļ olas ar pūdercuku. Pievieno svaigo sieru un biezpienu. Kārtīgi samaisa, lai masa ir viendabīga. Pievieno 1 ēd. k. kartupeļu miltus un atkal samaisa. Pievieno rīvētu citrona miziņu.
  5. Masu lej veidnē, pāri kūkas pamatnei.
    Veidni liek cepeškrāsnī 175 grādos un cep 45 minūtes.
  6. Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām.

    Labu apetīti!
    Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām. 

L...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas