Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kesadilja ar vistu un kukurūzu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 tortiljas
  • 1 liela vistas fileja
  • 100 g rīvēta siera
  • 50 g konservētas kukurūzas
  • 1/2 smalki sakapātas sarkanās paprikas
  • Sāls
  • Pipari
  • Saldās paprikas pulveris
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pannā apcep veselu vistas fileju, pievienojot sāli, piparus. Kad gatava, maziet atdzesē un smalki sagriež.
  2. Smalki sakapā papriku, liek sakarsētā pannā cepties. Kad gandrīz gatava, pievieno kukurūzu, vistu un paprikas pulveri.
  3. Gatavo pildījumu liek uz 2 tortiljām, uzber pabiezu kārtu ar sieru. Pa virsu liek tortilju.
  4. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, līdz siers izkusis un tortiljas kraukšķīgas.
  5. Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.

    Labu apetīti!
    Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas