-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kesadilja ar vistu un kukurūzu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
4 tortiljas
-
1 liela vistas fileja
-
100 g rīvēta siera
-
50 g konservētas kukurūzas
-
1/2 smalki sakapātas sarkanās paprikas
-
Sāls
-
Pipari
-
Saldās paprikas pulveris
-
Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Pannā apcep veselu vistas fileju, pievienojot sāli, piparus. Kad gatava, maziet atdzesē un smalki sagriež.
-
Smalki sakapā papriku, liek sakarsētā pannā cepties. Kad gandrīz gatava, pievieno kukurūzu, vistu un paprikas pulveri.
-
Gatavo pildījumu liek uz 2 tortiljām, uzber pabiezu kārtu ar sieru. Pa virsu liek tortilju.
-
Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 180 grādiem, cep, līdz siers izkusis un tortiljas kraukšķīgas.
-
Kad gatavs, tortilju sagriež 4 daļās.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs