Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Džiugas siera tartars

FOTO: Džiugas receptes

Kolekcijas: Veģetārās
Siera mīļi, saturaties! Siera garšas šajā tartarā būs gana daudz, lai neliktu vilties Jūsu garšas kārpiņām. Sēnes šo burvību tikai patīkami papildinās.
Foto: Džiugas
Īpašumtiesības uz recepti pieder Džiugas.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g miltu
  • 70 g sviesta
  • 4 ēd. k. ūdens
  • 2 ēd. k. cietā siera Džiugas, kas briedināts 12 mēn.
  • Sāls šķipsna/s
  • Pildījumam:
  • 3 olas
  • 150 g trekna krējuma
  • 150 g cietā siera Džiugas, kas briedināts 12 mēn.
  • Mārsila šķipsna/s
  • Sāls
  • Pipari
  • Gailenes (nesezonas laikā var lietot konservētas vai saldētas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Miltus saberž ar sviestu, līdz veidojas drupatas. Pievieno sieru, sāli un izmaisa.
  2. Pielej ūdeni un mīcot izveido cietu mīklu. Pārklāj ar to cepšanas formu (24 cm), kuru liek uz brīdi saldētavā.
  3. Gailenes sasmalcina (ja tās ir lielas) un pārklāj ar tām saputoto masu.
  4. Cep 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 min., kamēr virsma kļūst stingra, bet mīklas malas kļūst skaisti brūnas.

    Labu apetīti!
    Cep 200 °C uzkarsētā cepeškrāsnī 30 – 35 min., kamēr virsma...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas