Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas kakla karbonādes cepetis ar tomātiem un sieru

Foto: Depositphotos.com
Sastāvdaļas ierastas, bet izpildījums interesantāks kā citureiz! Sulīgs, garšām bagāts cepetis, kura pagatavošana neprasa lielas pūles - ilgāko gatavošanas darbu paveiks krāsns.
Pagatavošana
150 min
1. Cūkgaļas kakla karbonādes gabalam iegriež šķēles, bet neiegriež līdz galam.
2. Gaļu ierīvē ar kādu pikanto garšvielu gaļai, saspiestu ķiploku un nedaudz sāls.
3. Starp katru šķēli iesmērē nelielu daudzumu sinepju.
4. Tomātu un sieru sagriež šķēlēs. Šīs šķēles kārto vietās, kuras iesmērētas ar sinepēm. Ja vēlas smeķīgāku garšu, šeit var ievietot arī kādu šķēli kūpinātas gaļas.
5. Cepšanas procesam 2 varianti: cep maisā vai ietītu folijā - tādejādi gaļa ātrāk, vienmērīgāk izcepsies un būs sulīga. Cep uzkarsētā krāsnī 200 grādos aptuveni 1-1,5h. Ja cep maisā, var pievienot apkārt arī vidēji lielos gabalos sagrieztus kartupeļus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu