Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Ābolu - sinepju mērce

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

No esošajiem produktiem sanāk, apmēram, 200 ml mērces.

Paldies, par recepti "Rīgas Miesnieks" meistariem! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vidēja lieluma vietējie āboli
  • 100 ml ābolu sulas
  • 1 ēd. k. baltvīna etiķa
  • 1-2 tējk. graudaino sinepju
  • 1 tējk. medus
  • 1/2 tējk. žāvēta timiāna
  • Jūras sāls
  • Melnie pipari (pēc garšas)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizo ābolus, izgriež tiem serdes un sagriež tos gabaliņos.
  2. Ielej nelielā katliņā ābolu sulu, pievieno sagrieztos ābolus un karsē piecas līdz septiņas minūtes, līdz āboli kļuvuši mīksti.
  3. Pievieno etiķi un timiānu un karsē vēl dažas minūtes, tad sablenderē un atdzesē.
  4. Atdzesētajam ābolu biezenim pievieno medu, pēc garšas sinepes, sāli un piparus.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rasols ar tunci

Rasols ar tunci

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas