1. Izvāra olas, atdzesē, noloba un sagriež vidēji biezās šķēlēs.
2. Bļodiņā sajauc tunci ar smalki sakapātām dillēm, sāli un pipariem.
3. Nomazgā un sagriež dārzeņus - Ķīnas kāposta lapas atstāj veselas, sarkano kāpostu smalki sagriež, lai veidojas tādi kā 'diedziņi', tomātu sagriež vidēji biezās šķēlēs.
4. Bageti pārgiež uz pusēm un tad vēlreiz uz pusēm, lai var kārtot virsū sastāvdaļas.
5. Uz bagetes vienas puses uzsmērē krēmsieru, var iztikt arī bez. Uzliek 2 kāposta lapas, tālāk kārto tomātu šķēles, uz tām kartīgu kārtu tunča, tālāk seko nedaudz sarkanā kāposta papildus kraukšķīgumam un kārtošanu noslēdz ar olu. Pirms baudīšanas uzliek otru pusi bagetes virsū.
Labu apetīti!