Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gards makaronu ēdiens ar sēnēm un liellopu gaļu

Gards makaronu ēdiens ar sēnēm un liellopu gaļu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Pasta steidzīgajiem gardēžiem!

Paldies, par recepti "Rakvere" ekspertiem! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g “pappardelle” vai “tagliatelle” makaronu
  • 200 g “Rakvere” liellopa cepetis sarkanvīna marinādē
  • 200 g šķēlītēs sagrieztu sēņu (piem., austersēnes, šampinjoni)
  • 20 g parmezāna siera skaidiņu
  • 4 ēd. k. kaperu
  • 4 ēd. k. kapātu pētersīļu
  • 2 daiviņa/s kapāta ķiploka
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ieliek liellopa gaļu 180 grādu karstā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
  2. Ieber makaronus sāļā, vārošā ūdenī un vāra atbilstoši norādījumiem, līdz tie ir pusmīksti.
  3. Sakarsē uz pannas eļļu un, apmēram, piecas minūtes apcep tajā kapātus ķiplokus, kaperus un sēnes, nepārtraukti tos maisot. Pievieno sāli un piparus.
  4. Ar dakšiņu saplucina liellopa gaļu šķiedrās un pievieno sēņu maisījumam kopā ar dažām ēdamkarotēm pannā satecējušā šķidruma.
  5. Nokāš gatavos makaronus un kārtīgi samaisa ar sēnēm un gaļu, apkaisa ar pētersīļiem, sāli un pipariem.
  6. Saliek uz šķīvjiem, apkaisa ar parmezāna siera skaidiņām un ceļ galdā!

    Labu apetīti!
    Saliek uz šķīvjiem, apkaisa ar parmezāna siera skaidiņām un...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas