Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ar rozīnēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vidējā "pīles" pannā apm. ietilpst
  • 10 -12 vistasi šķiņķīši
  • 200 -300g kūpināta cauraugusi cūkgaļa
  • 2 -3 sīpoli
  • 2 -3 burkāni
  • Sauja tumšās rozīnes (bez kauliņiem)
  • 2 skābi gurķi
  • 1 pac.majonēze
  • Garšvielas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms "Pīļpannā" liek sīki sagrieztu kūpinātu gaļiņu, pēc tam kārtās (es neko neapcepu) :
  2. vistu, kurai uzber piparus, sāli vai vegetu, kariju, u.c. gašvielas pēc katra gaumes, (ja ir, vistu apsmērēju ar mājās paštaisīto adžiku).
  3. rīvētus burkānus,
  4. sagrieztus sīpolus,
  5. dilles, pētersīļus (ja ir).
  6. Liek uz plīts (nepievieno nekādu šķidrumu) un pasautē 30 minūtes.
  7. Tad pārlej visu ar majonēzi, pārkaisa ar rozīnēm, uzliek gurķu šķēlītes.
  8. Liek cepeškrašnī un sautē apmēram stundu.
  9. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Mērcīte būs jau "pīlē", vēl kādi salāti un - labu apetīti.
  10. Pēc pieredzes:
  11. Ķekavas vistiņas pagatavojamas ātrāk,"ārzemju" - ilgāk un vairtāk iztecēs tauki,
  12. nepievienojot,rozīnes, garša nebūs tā,
  13. garšīgāks ir atsildīts otrajā dienā, kad viss ir tā labi "savilcies",
  14. laiku aizņem tikai sagatavošanas process (apmēram 10-15 min), pēc tam 1,5 stundu vari atpūsties
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA