Biešu uzkoda

Uzkoda Latvijas svētkiem!

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 2 bietes
  • 200 g biezpiena
  • 5 ēd. k. lociņu
  • 6 šķēle/s rupjmaizes
  • 6 dzērvenes
  • 3 ēd. k. krējuma
  • Sāls
  • Sviests

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež bieti šķēlēs un liek cepties cepeškrāsnī uz 180 grādiem, aptuveni 20 min.
  2. Sajauc biezpienu ar krējumu, lociņiem un sāli.
  3. Sagatavo maizi aplīšos, virsū uzsmērē sviestu, liek virsū bietes šķēli, tad liek virsū biezpienu, tad atkal bieti un pa virsu biezpienu. Beigās uzliek dzērveni.

    Labu apetīti!
    Sagatavo maizi aplīšos, virsū uzsmērē sviestu, liek virsū bi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi