Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Biešu uzkoda

Biešu uzkoda

FOTO: Kristīne E

Uzkoda Latvijas svētkiem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 2 bietes
  • 200 g biezpiena
  • 5 ēd. k. lociņu
  • 6 šķēle/s rupjmaizes
  • 6 dzērvenes
  • 3 ēd. k. krējuma
  • Sāls
  • Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež bieti šķēlēs un liek cepties cepeškrāsnī uz 180 grādiem, aptuveni 20 min.
  2. Sajauc biezpienu ar krējumu, lociņiem un sāli.
  3. Sagatavo maizi aplīšos, virsū uzsmērē sviestu, liek virsū bietes šķēli, tad liek virsū biezpienu, tad atkal bieti un pa virsu biezpienu. Beigās uzliek dzērveni.

    Labu apetīti!
    Sagatavo maizi aplīšos, virsū uzsmērē sviestu, liek virsū bi...

    FOTO: Kristīne E

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas