Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Pirmdienas spēcinošie kēksiņi

2016. gada 16. novembris
Foto: Dr. Oetker Latvia
Pirmdienas spēcinošie keksi Darba nedēļa jāsāk uz pilnu jaudu! Spēku un izturību jaunajam darba cēlienam piešķirs auzu pārslu un ābolu spēcinošie keksi. Izmēģini šo recepti un nedēļa būs izdevusies!

Recepte sadarbībā ar Dr. Oetker Latvia.
Pagatavošana
40 min
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
Foto: Dr. Oetker Latvia
2. Ābolu notīra un sagriež mazos kubiņos.
3. Riekstus sasmalcina. Auzu pārslas sajauc ar miltiem, kanēli, cepamo pulveri, cukuru, vanilīna cukuru, šķipsniņu sāls.
Foto: Dr. Oetker Latvia
4. Pievieno pienu, eļļu un olas. Iemaisa sasmalcinātus riekstus un ābolus. Maisa tik ilgi, līdz masa kļūst "mitra".
Foto: Dr. Oetker Latvia
5. Sagatavo formiņas - ietauko vai ieklāj papīra formiņas. Formas piepilda ar mīklu.
Foto: Dr. Oetker Latvia
6. Cep, apm., 20 min. Pasniedz uzreiz.

Lai labi garšo!
Uz augšu