Khinkali

Paldies, par recepti gruzīnu restorāna “Alaverdi” šefpavāram Šota Mudžirišvili (Shota Mujirishvili)!

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 kg miltu
  • 400 g ūdens
  • 20 g sāls
  • Pildījumam:
  • 1 kg liellopa maltās gaļas
  • 350 g treknas cūkgaļas maltās gaļas
  • Sīpols
  • Koriandrs
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Pildījuma gaļu sajauc kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sāli,
  2. piparus un koriandru.
  3. No mīklas sastāvdaļām sajauc mīklu.
  4. Kārtīgi to izrullē, ar formu izspiež apaļus apļus.
  5. Apļa vidū liek pildījumu, malas saņem kopā un aizspiež, vizuāli izveidojot sainīti.
  6. Vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld
  7. (aptuveni 10 minūtes) un tad pasniedz karstus kopā ar pārkaisītiem zaļumiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi