Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Khinkali

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies, par recepti gruzīnu restorāna “Alaverdi” šefpavāram Šota Mudžirišvili (Shota Mujirishvili)!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 kg miltu
  • 400 g ūdens
  • 20 g sāls
  • Pildījumam:
  • 1 kg liellopa maltās gaļas
  • 350 g treknas cūkgaļas maltās gaļas
  • Sīpols
  • Koriandrs
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Pildījuma gaļu sajauc kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pievieno sāli,
  2. piparus un koriandru.
  3. No mīklas sastāvdaļām sajauc mīklu.
  4. Kārtīgi to izrullē, ar formu izspiež apaļus apļus.
  5. Apļa vidū liek pildījumu, malas saņem kopā un aizspiež, vizuāli izveidojot sainīti.
  6. Vāra sālsūdenī, līdz tie uzpeld
  7. (aptuveni 10 minūtes) un tad pasniedz karstus kopā ar pārkaisītiem zaļumiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu zupa

Puravu zupa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas